Confectii metalice si automatizari - Romadria Prest Construct

Go to content

Main menu:

Servicii
Prin pozitie, prin amploare si prin rolul pe care il are, Gardul din fier forjat reprezinta una dintre cele mai importante lucrari ale genului. Personalizeaza imobilul, ii ofera distinctie, ii asigura protectia si nu in cele din urma devine interfata dintre proprietar si lumea din jur.
Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului. Simpla sau monumentala, batanta sau glisanta, Poarta din fier forjat este impozanta si impreuna cu celelalte elemente care compun gardul, daca sunt corect proiectate si executate, poate ridica considerabil valoarea imobilului.
Realizam Porti batante din fier forjat, Porti culisante din fier forjat, pentru acces auto si/sau pietonal si le echipam, la cerere, cu sistemul de automatizare corespunzator.
Puteti alege dintr-un portofoliu vast de modele proprii, de la garduri din categoria Economic, care pot fi achizitionate cu un buget redus, pana la garduri din categoria Lux.
SC ROMADRIA PREST CONSTRUCT SRL instaleaza automatizari pentru porti batante,porti culisante,usi de garaj si bariere auto.Produsele beneficiaza de garantie 24 luni si sunt de cea mai buna calitate.

Uşi de garaj sectionale

Uşi de garaj termoizolate cu aspect estetic. Sunt foarte populare datorită izolării termice foarte bune, a mânuirii uşoare şi a gamei largi de dimensiuni. Pot fi dotate cu numeroase geamuri normale sau decorative, cu grile de aerisire, cu uşiţe pentru accesul câinilor sau pisicilor. Satisfac toate exigenţele existând posibilitatea de a alege între culoarea albă, alte 190 de culori RAL şi imitaţia de stejar auriu.

Uşi de garaj cu suprafaţa netedă

Uşi secţionale izolate termic cu aspect estetic. Sunt foarte populare datorită izolării termice bune, a mânuirii ăşoare şi a gamei largi de dimensiuni. Pot fi dotate cu numeroase geamuri normale sau decorative, cu grile de aerisire, cu uşiţe pentru accesul câinilor sau pisicilor. Satisfac toate exigenţele existând posibilitatea de a alege între culoarea albă, alte 190 de culori RAL şi imitaţia de stejar auriu.

Uşi de garaj secţionale cu cadru din aluminiu şi inserţii de lemn


Uşă de garaj secţională cu cadru de aluminiu şi inserţii de lemn, execuţie cu nervuri adânci. Cadrul panourilor sunt făcute în varianta de bază din aluminiu eloxat sau aluminiu eloxat de culoarea şampaniei sau vopsit negru în câmp electrostatic. Inserţiile de lemn, produse în 25 variante, au aspect de nuc deschis şi au grosimea de 12mm. Panourile, în funcţie de înălţimea uşii, au aceeaşi înălţime. Este recomandată pentru locuinţe singulare sau blocuri mici de locuit.Pote fi dotată cu şapte tipuri de feronerie cu echilibrare prin arcuri de torsiune care la preţul de bază sunt dimensionate la 15.000 deschideri şi cu garnituri de etanşare EPDM jos, sus şi lateral. Dispune de certificare CE, varianta de bază asigurând, conform cerinţelor C.E., protecţie împotriva prinderii degetelor, a ruperii arcurilor şi a intruziunii din lateral.

Dimesiuni minime: 2000x1800mm
Dimensiuni maxime: 5000x3000mm
Nu se poate dota cu uşă pentru acces pietonal

Uşi de garaj tip Rulou

Uşi rulou izolate termic cu acţionare manuală (echilibrare cu arcuri) sau electrică cu motor axial.
Fiind confecţionate la dimensiunile comandate, ele pot fi utilizate atât ca uşi de garaj cât şi ca jaluzele pentru ferestre. Elementele sunt albe, dar este posibilă realizarea uşii în orice culoare RAL.

Uşi de garaj Basculante

Uşă de garaj basculantă dintr-un singur panou, neizolată termic, estetică şi uşor de montat. Este recomandată utizării rezidenţiale.
Pe durata execuţiei uşilor nu se folosesc procedeuri de fixare care să dăuneze suprafeţei. Elementele din tablă ale uşii sunt tratate prin zincare la cald, ceea ce le asigură o protecţie de trei ori mai mare la coroziune decât galvanizarea. După zincarea la cald suprafeţele sunt acoperite cu trei straturi de vopsea poliuretanică. Uşile sunt dotate cu sistem de închidere în trei puncte cu încuietoare cu cilindru cu protecţie antigăurire. Elementele confecţionate din profile sunt umplute cu spuma poliuretanică. Arcurile uşii sunt tratate prin zincare la cald, ceea ce duce la creşterea duratei de funcţionare.
Uşa este premontată (chiar şi feroneria este premontată), astfel montare uşii se face uşor şi rapid. Pe lângă uşile basculante moderne şi estetice se pot achiziţiona şi uşi de acces pietonal la aceeaşi calitate. Avem în stoc doar uşi la dimensiunile standard şi culorile alb şi maro.
Uşa basculantă poate fi montată în deschidere sau după deschidere, ceea ce înseamnă o mare flexibilitate la montarea ulterioară realizării deschiderii.

Feronerii usi de garaj

Feronerii complete fără panouri pentru uşi industriale şi rezidenţiale.
Feronerii complete de uşi secţionale rezidenţiale şi industriale, în general pentru panouri unicate din lemn, aluminiu, material plastic, etc..
La alegerea feroneriei adecvate se ţine cont de greutatea panourilor şi de spaţiul disponibil pentru montarea acesteia. Se poate comanda pentru panouri cu grosimea de 35-45mm şi greutatea acestora de până la 160 kg.
Dacă greutatea panourilor este mai mare de 160 kg se alege feroneria industrială. Noi producem feroneriile cu arcuri de torsiune caculate şi executate în funcţie de greutatea efectivă a panourilor.
Feronerie completă cu balamale, suporturi de role, role, arcuri de torsiune (cu dispozitiv de protecţie la ruperea arcului), cablu de tracţiune. În cazul cerinţelor speciale se poate dota şi cu alte accesorii.


 
 
Back to content | Back to main menu