Tamplarie PVC - Romadria Prest Construct

Go to content

Main menu:

Servicii > Tamplarie PVC SI ALUMINIU
ROMADRIA CONSTRUCT furnizeaza produse de cea mai buna calitate, cu design atractiv la un pret accesibil, noi va oferim solutia perfecta pentru fiecare proiect de constructie. Puteti selecta din gama diversificata de sisteme disponibile tamplaria si accesoriile potrivite pentru proiectul dumneavoastra.
Tamplaria noastra se poate executa in diferite forme personalizate constructiei dumneavoastra intr-o gama larga de culori din paletarulul RAL si nuante imitatie lemn rezistente la intemperii.

Informatii utile despre tamplaria pvc

Atentia la detalii, manopera de inalta calitate, siguranta si functionalitatea inovatoare, atentia la economisirea de energie sunt cuvintele cheie in realizarea produselor noastre.

Tamplaria PVC ofera siguranta si securitate, ofera economii mari de energi, are costuri reduse de intretinere sunt usor de curatat si este un produs igienic, reciclabil cu impact redus asupra mediului inconjurator, ofera protectie fonica buna, poate fi folosit in orice zona climatica.

In alegerea tamplariei cel mai important lucru este producatorul si in alegerea lui trebuie sa tinem cont de vechimea lui, reputatia, certificarile si atestarile de care dispune, deoarece ofera garantia unui produs de calitate.

In alegerea unei tamplarii trebuie sa tineti cont de uramatoarele :

Profilul corespunzător

Ce trebuie să știm despre clasa profilelor?

In primul rand trebuie sa stim ca tamplaria pvc se formeaza pe baza unor profile PVC, care pot fi realizate In diferite clase, precum clasa A, B, C, etc, intre aceste clase profilul clasa A ofera cea mai buna calitate, ca sa se incadrese in aceasta clasa profilul trebuie sa aiba grosimea peretilor exteriori peste 2,8 mm , acest lucru asigura stabilitatea si durabilitatea ferestrelor, precum si o mai buna protectie Impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.Profile cu pereti mai subtiri, se Incadreaza In clasele B si C, nu mai au o rezistenta ridicata la deteriorare si pot fi, de exemplu, mai sensibile la fisurare si colturile ferestrelor se pot deforma.
Sticla

O alta caracteristica importanta este sticla, in prezent, exista geam termoizolant cu doua sau mai multe sticle, care sunt separate Intre ele printr-un distantier din aluminiu ex. Geamul termoizolant trebuie realizat pe un cadru special din material inoxidabil care reduce pierderile de caldura cu pâna la 10% si reduce fenomenul de condens pe geamuri.
Coeficientul de transfer termic

O intrebare importanta este ce impact are valoarea "U" asupra protectiei termice si confortului dumneavoastra. Valoarea "U" trebuie sa fie calculat pentru Intreaga fereastra, nu doar pentru sticla de exemplu. "U" ne spune cât de multa de caldura "scapa" pe 1m ² de suprafata a ferestrei, astfel cu cat aceste valori sunt mai mici cu atât mai bine."U" ar trebui sa fie calculat individual pentru fiecare fereastra.
Feroneria

Ofera siguranta si protectie, feroneria trebuie sa fie de calitate ea oferind rezistenta si o utilizare indelungata a tamplariei. Feroneria trebuie realizata din materiale inoxidabile si punctele de inchidere trebuiesc pozitionate la distante care sa ofere functionalitate corespunzatoare.


Seria 5200 Economic
- Seria 5200 are 3 camere de izolare de la exterior la interior;
- Sunt disponibile baghete pentru geamuri cu grosimi intre 4mm si 20 mm;
- Balamalele sunt fixate pe cercevea in armatura metalica;
- Baghete pentru geam ornamentale;
- Baghetele pentru geam sunt coextrudate cu garnitura neagra sau gri;
- Se pot executa ferestre cu deschidere in exterior datorita unui profil special de cercevea de fereastra.

Seria 6030-6040 Confort
- Seria 6030-6040 poate avea 3 sau 4 camere de izolare de la exterior la interior;
- Se foloseste acelasi tip de armatura la profilele principale;
- Are ca particularitate sistemul de placare exterioara cu aluminiu;
- Balamalele sunt fixate pe cercevea in armatura metalica;
- Se pot folosi geamuri cu grosimi cuprinse intre 4mm si 32mm;
- Baghetele pentru geam sunt coextrudate cu garnitura neagra sau gri;
- Baghete pentru geam ornamentale


Maxi Roial Sistem 120 mm
- Cuprinde o gama larga de profile cu latimi constructive care pornesc de la 70mm pana la 120mm;
- Seria 7050 - Premium poate avea 5 sau 6 camere de izolare de la exterior catre interior;
- Se pot executa ferestre cu deschidere in exterior datorita unui profil special de cercevea de fereastra;
- Se pot folosi geamuri cu grosimi cuprinse intre 24mm si 40mm.
- Baghetele pentru geam sunt coextrudate cu garnitura neagra sau gri


Seria 7400 Culisante
- Sistemul de glisante foloseste in cadrul sau aceleasi repere din seria 5200 Economic;
- Folosirea cercevelei de usa si a cercevelei de fereastra din cadrul seriei 5200 - Economic permite o gama larga de constructii de ferestre cu un canat culisant si un canat cu deschidere batanta si oscilobatanta;
- Se pot folosi geamuri cu grosimi cuprinse intre 4mm si 20mm;
- Baghetele pentru geam sunt coextrudate cu garnitura neagra sau gri


Feronerie
Ca şi structura de PVC şi sticla termopan din ansamblul "fereastra termopan", elementele de feronerie ocupă un rol extrem de important, mai ales că acestea sunt părţile cele mai expuse la uzură în timp. Asta presupune că un geam termopan de calitate ridicată trebuie să aibă o feronerie pe măsură.Feroneria utilizată în construcţia fetestrelor şi a uşilor termopan poate fi de nenumărate tipuri, însă noi acordăm o atenţie deosebită acestui element. În urma anilor de experienţă, am ales să vă oferim o feronerie de lux a cărei dotare standard include elemente pentru care alţii v-ar cere să plătiţi în plus. GU-GERMANIA este singura feronerie ce asigură o durată de funcţionare reală extinsă impecabilă şi care, din punctul de vedere al beneficiarilor noştri, satisface lejer cele mai exigente cerinţe.


 
 
Back to content | Back to main menu